diensten /kleurencentrum

experts in kleuradvies
al meer dan 20 jaar ervaring

uitgebreid kleur- en interieuradvies

ook advies in behang, raambekleding en verf

schilderklus direct uitbesteden aan Klaver

altijd persoonlijke adviezen op maat

professionals in

het complete concept

Ons nieuwe locatie biedt de ruimte om u een uitgebreid kleuradvies te geven, eventueel in combinatie met behang, raambekleding en het leveren van verf. Dit kan tijdens openingstijden maar wij kunnen ook een afspraak maken zodat wij alle tijd kunnen nemen voor een persoonlijk advies.

ervaren in

elk formaat klus

Wij kunnen uw woning omtoveren tot een eigentijds paradijs waar u alleen maar hoeft te genieten, uw smaak en style verwerkt in een tijdloos design.

Ook voor bedrijfspanden, winkels, sportcentra en (grote) ruimtes met andere doeleinden hebben wij een passend advies. Wij brengen sfeer in uw gewenste ruimte en zorgen voor eenheid.

producten

verf

Spelen met kleur, contrasten en lichtval. Verf is een van de meest bepalende sfeermakers in uw huis. Wij stellen graag een persoonlijk kleuradvies voor u op. Als u wilt, nemen wij daar meteen bijpassende behang en raamdecoratie in mee.

producten

behang

Een van de leukste metamorfoses creëert u met nieuw behang. Wij hebben het in alle materialen, dessins en kleuren die u maar kunt bedenken. Van barok tot strak design, van kinderkamer tot kantoor. Bij ons vind u altijd de stijl die bij u past.

producten

gordijnen

Natuurlijk bieden wij u een ruime keus aan klassieke overgordijnen in prachtige kleuren en stoffen. Maar neem ook een kijkje bij onze rolgordijnen, in-betweens (ook wel glasgordijnen of vitrage genoemd), paneelgordijnen. Wat een variatie!

wij ontwerpen
naar gebruiksgemak

Klaver kleurencentrum

Wilt u een advies op maat?