diensten /schilderen

experts in alle schilderklussen
PROFESSIONALS IN BIJZONDERE PROJECTEN

goed opgeleide vakschilders

hoogwaardige producten en beproefde technieken

geen klus is te groot of te moeilijk

woning, kantoor, monument of kerk; geen project is voor ons te veel

professionals in

uniek schilderwerk

Schildersbedrijf Klaver is gespecialiseerd in bijzondere projecten, in ons portfolio staan indrukwekkende schildersklussen van diverse monumenten, kerken en boerderijen. Onze schilders zijn dus erg ervaren in dit delicate (restauratie)werk, we kunnen zelfs kleine reparaties uitvoeren!

ervaren in

uw schilderwerk

Ook voor de particuliere markt staat Schildersbedrijf Klaver in uw voordeel, we beschikken over verschillende verftechnieken en alle kleuren die u kunt wensen. Dit maakt ons schilderexpert van elke ondergrond, elke tijd van het jaar, met elke verfsoort! Dus wacht niet langer met het opfrissen van uw interieur en/of exterieur, de schilders van Klaver staan voor u klaar!

SCHILDERWERK

monumenten

Monumenten en kerken zijn uniek en Klaver staat ervoor garant dat de restauratie hiervan nooit ten koste gaat van de kwaliteit.

SCHILDERWERK

boerderijen

Een boerderij moderniseren is helemaal van nu. De artistieke elementen gecombineerd met moderne ramen, strak schilderwerk en stijlvol interieur.

SCHILDERWERK

kantoren

Ook voor interieur, exterieur en glazen wanden in kantoorpanden kunt u Klaver inhuren, wij staan klaar voor een goede opfrisbeurt van uw kantoor.

SCHILDERWERK

woningen

Uw woning restaureren met glas en verfwerk? Dat kan. Of laat ons uw woonkamer opfrissen met onze snelle spuitverf.

geïnteresseerd?

BEL ONS!